Menu Luk

Sådan får du en sjov fødselsdagsfest for børn uden at bruge en formue

sjov fødselsdag for børn

Fødselsdagsfester er en af de mest almindelige lejligheder, der sker i hver familie. Uanset om det er dit barns fødselsdag eller bare endnu en dag med venner, er der ting, der skal gøres for at forberede arrangementet. Nedenfor er en liste over væsentlige ting for at holde en vellykket fødselsdagsfest for børn.

– Et tema: Du bør beslutte et tema, så du ved, hvilke dekorationer og rekvisitter der skal købes. Hvis du f.eks. Vil have et karnevaltema, skal du bruge spil og præmier.

– Mad: Det er bedst, hvis du har færdiglavet mad, så børnene kan spise, så snart de ankommer til festen i stedet for at vente på, at deres forældre skal lave noget færdigt. Emballerede cookies og chips er også en mulighed, hvis du mangler tid; men husk, at der kan være allergi, så gør din research på forhånd.

Sådan undgår du for store udgifter til mad og drikke ved et barns fødselsdagsfest

Hvis du er vært for en fødselsdagsfest for dit barn og vil sikre, at festudgifterne ikke bryder penge, er her nogle billige ideer:

  • På forhånd lave en liste over specifikke snacks og drikkevarer og sikre, at de kun bestiller dem (hvis man spiser ude). Dette vil sikre, at gæsterne ikke tager ekstra eller går med rester.
  • Opsætning af en “ingen mad eller drikke udenfor” -politik. Det kan betyde, at gæsterne skal medbringe deres egen mad eller drikke, hvis de vil have noget uden for det, der tilbydes.
  • At tilbyde muligheder for ikke-traditionelle fødevarer, f.eks. Grøntsager og dip, frugt, ostefade osv. Disse muligheder vil være mere overkommelige end at lave pizza fra bunden.

Hvilke spil skal spilles til et barns fødselsdagsfest?

Dette spørgsmål er meget bredt, og svaret vil afhænge af mange faktorer, herunder barnets interesser. I nogle tilfælde er det måske ikke nødvendigt med spil, da børn under 5 år måske ikke har opmærksomhed på at have det sjovt.

Spil til 4-årige: Spil som “pin halen på æselet” eller “hul i en” kan være en sjov måde at holde en fødselsdagsfest livlig på. Derudover er der mange andre spil, der kan spilles for børn i denne aldersgruppe.

Spil til 5-årige: Spil som “at gå rundt om en stor bold” eller “gemme sig” er mere passende for denne aldersgruppe. Yngre børn har brug for hjælp til disse spil fra voksne, der er mindst 15 år.

Se også