Menu Luk

Giv en rejse til Gran Canaria i gave uden det koster en formue – 5 gode tips til en billig men uforglemmelig gave

Giv en rejse til Gran Canaria i gave uden det koster en formue - 5 gode tips til en billig men uforglemmelig gave

Skal gaven i år være lidt ekstra speciel? Hvis du ønsker virkelig at vise nogen hvor du holder af dem og samtidig give dem en oplevelse de sent glemmer, så giv dem en rejse til Gran Canaria i gave! Spanien er en af de mest populære rejsedestinationer for danskere – og det er ikke uden grund!

Spanien kan tilbyde nogle af de smukkeste sandstrande, de lækreste luksus badehoteller, og et dejligt pulserende byliv. Særligt Gran Canaria, burde være et sted alle globetrotter besøger mindst en gang i deres liv. Den spanske ø, kan imponere de fleste, med sin smukke natur, gode shoppingmuligheder og behageligt klima.

Så hvis du vil give gaverne et ekstra strejf af omsorg og omtanke i år, så bør du overveje at give en rejse til Gran Canaria. Men umiddelbart lyder det måske som en meget dyr gave, og når du kigger på kontoen, ser det ikke ud til at det kan være en mulighed. Men heldigvis findes der mange god tips og råd, til hvordan du kan gøre gaven billig, uden at miste noget af glæden ved ferien.

1. Find de billigste rejser

En ferie kan hurtig blive dyr. Alene fly og hotel i sig selv, sluger en stor del af budgettet, og kan hurtigt få pengepungen til at blive tom. Men heldigvis findes der et stort udvalg af billige rejser til Gran Canaria. Lav din research grundigt, og hold øje med når der dukker en billig rejse op. Ofte kan du finde meget billige fly-tilbud, så længe du er hurtig og husker at tjekke ofte!

2. Rejs udenfor sæsonen

Når du giver en ferie i gave er det en god ide at vide hvornår, den du giver gaven til, har mulighed for at holde ferie, fra enten arbejde eller studie. Hvis din ven er så heldig at de kan holde ferie uden for de traditionelle feriesæsoner, kan du nemt finde gode tilbud. Flybilletter er nemlig oftest dyrest i højsæsonen, særligt i midten af sommerperioden, og igen i efterårsferien. Så hvis du har mulighed for det, så prøv at book din rejsegave, uden for de klassiske ferieperioder.

3. Luksus kan betyde mange ting

Når det kommer til hoteller, kan luksus betyde mange ting. Ikke alle har lyst brug for, eller lyst til den klassiske badeferie oplevelse, med all-inclusive på deres hotel. Hvis personen du giver gaven til, er eventyrlysten og godt kan lide selv at finde deres måltider ved at gå på opdagelse i byen, kan du sagtens finde et billigere hoteltilbud. Et godt hotel, kan også godt bare betyde et hotel med en god ren seng og et rent værelse. Og dem findes der masser af til fornuftige penge på Gran Canaria.

4. Gå på jagt efter afbudsrejser

Hvis din ven er eventyrlysten og er klar til at pakke tasken med få dages varsel, kan der også spares en masse penge på afbudsrejser! Hvis du har lyst til at overraske din ven eller kæreste, så pakker du en taske for dem på forhånd, og siger at du har booket en rejse til den efterfølgende dag. Det gør gaven super speciel, fordi det kommer som en total overraskelse.

5. Gør mellemlandinger til en oplevelse

De fleste ved nok godt, at når man går efter den billigste flyrute, kan man oftest forvente en stor del mellemlandinger og ofte med lang tid hver sted. Det kan være træls at skulle sidde og vente i en lufthavn i fire timer, før man endelig når rejsedestinationen. Men måske behøver en mellemlanding ikke være så slem?

For det første er disse ruter ofte billigere, så der er penge og spare. Og for det andet kan man faktisk få en masse gode oplevelser ud af den lange ventetid. Eksempelvis kan i planlægge alle de ting i skal se når i kommer frem til Gran Canaria, finde ud af hvilke turistattraktioner der lyder mest spændende, og om der er nogle lækre restauranter i jeres område.

Men hvordan spare man penge når man er ankommet?

En decideret spareferie er sjældent sjov. Det er ikke fedt at skulle tjekke sin konto, hver gang man foretager et køb, eller at skulle stresse over hvor mange penge der er tilbage når man kommer hjem igen. Men som udgangspunkt behøver en ferie slet ikke være dyr eller stressende, for at være hyggelig. På Gran Canaria, findes der utallige gratis oplevelser, herunder de lækre sandstrande, de mange offentlig historiske attraktioner, og resten af den skønne natur. Det behagelige klima giver en oplagt mulighed for at nyde alle de skønne ting som naturen har at byde på!

Se også