Menu Luk

Bruger han meget tid på kontoret? Så er her 6 gode gaveideer der er perfekte til ham

Bruger han meget tid på kontoret? Så er her 6 gode gaveideer der er perfekte til ham

Går du og leder efter en god gave til en mand eller fyr, som bruger meget tid på kontoret, og som måske endda har efterspurgt gaver, som kan bruges til kontoret? Så er du havnet det rette sted, for i det følgende kommer der nogle forskellige gode gaveideer, som netop kan gå an, hvis der er tale om en, der mangler diverse ting til kontoret. Så se med og få inspiration.

En luksus kontorstol

Hvis man har et arbejde, hvor man bruger meget af tiden på et kontor, så ved man nok også, at kontorstolen er ret vigtig. Man sidder i den det meste af arbejdsdagen, og derfor er det også meget vigtigt, at man har en god og ergonomisk kontorstol – altså netop en stol, som man sidder godt i, og som man ikke skader ryggen.

Hvis man vælger at give en kontorstol, skal det selvfølgelig ikke være en gammel brugt en, som ikke giver den optimale støtte. Man kan derimod vælge at give den bedst mulige gave, nemlig en luksus-kontorstol, som altså er lavet til kontormiljøer, og som giver den optimale støtte til ryggen, når man sidder og arbejder meget i løbet af en dag.

Det smarte hævesænkebord

Hvis man leder efter en gave, som også er i møbelafdelingen, er det såkaldte hævesænkebord også at finde i mange kontormiljøer og kan netop være en glimrende ting at have, når man bruger meget tid på at arbejde ved et bord og foran en computer dagen lang.

Bordet fungerer på den måde, at det kan indstilles til højden på et ganske almindeligt bord, som man sidder ganske almindeligt og arbejder ved. Men det kan også indstilles, så bordet bliver meget højt, hvor man altså står og arbejder ved bordet fremfor at sidde med det. Det er smart for ham at have på sit kontor, fordi det giver mulighed for at skifte position i løbet af arbejdsdagen, så man ikke sidder i den samme fastlåste stilling i løbet af en hel arbejdsdag. Så det kunne også være en god gave.

Printer

Hvis han endnu ikke har anskaffet sig en printer, eller han måske har en printer, som er blevet lidt gammel, så kunne det også være et bud på en gave. De fleste, der arbejder på et kontor, vil nemlig typisk opleve, at det er nødvendigt med en printer, fordi man skal bruge nogle dokumenter til underskrift, læsning eller lignende.

Så en printer er altså en ret udbredt form for kontorartikel, som han helt sikkert vil blive glad for at få som gave. Og så skal man selvfølgelig bare lige sørge for at det er en god printer med moderne funktioner, så han ikke allerede skal skifte den ud inden længe.

Gode skriveredskaber

Noget, som mange måske kan tage lidt for givet, fordi så meget foregår elektronisk, er de gode gammeldags skriveredskaber. Dem kan man faktisk ret ofte få brug for på sit kontor – også selvom man måske ikke tænker det – og derfor kunne nogle gode skriveredskaber også være et bud på en gave til kontoret.

Her skal det naturligvis ikke være de billige kuglepenne fra supermarkedet, men man kan derimod finde frem til en mere særlig kuglepen eller lignende skriveredskaber, som også er lidt smarte at have til at stå på sit kontor. Det skal jo gerne være lidt tjekket på sådan et kontor – det vil han sikkert bryde sig om.

Motiverende plakater

Der er selvfølgelig også nogle gaver, som ikke direkte har en praktiske funktion på kontoret, men som er med til at skabe en motiverende og inspirerende stemning på kontoret. En stemning, hvor man har lyst til at arbejde!

Der kunne man eksempelvis kigge på nogle motiverende plakater eller billeder. Det vil selvfølgelig afhænge lidt af, hvad der motiverer ham. Det kunne være de klassiske motivationsplakater, som tit indeholder nogle vise ord, ledercitater eller gode kvaliteter hos ledere, men det kan også sagtens være plakater, der forestiller natur, familie, film eller hvad der mon kunne inspirere den mand, der skal findes en gave til. Så tænk lidt over, om der er noget, han kunne finde mere motiverende end andet – og find så en plakat ud fra det.

Planter for at skabe noget liv

I samme kategori som tidligere gave kunne planter også være noget, der kan give lidt stemning på kontoret. Et kontor kan nemt komme til at fremstå lidt koldt og kedeligt, fordi det trods alt er et sted, hvor man skal få lavet noget arbejde, men man kan sagtens give kontoret mere liv, hvis man synes, det er mere inspirerende.

Så hvis du ved, at denne mand, der bruger en del tid på kontoret, godt kan lide, at der er lidt liv, og at det hele ikke skal være så hårdt og koldt, så kunne nogle store og flotte planter sagtens være rigtig gode som gave. Perfekt til kontoret, der endnu ikke er fuldt indrettet.

Se også