Menu Luk

Tips til personlige og unikke pengegaver

personlige og unikke pengegaver

Der står ofte ”penge” på rigtig mange ønskelister til både jul, fødselsdage og andre store begivenheder, der bliver fejret med en gave. Det kan dog hurtigt blive en kedelig fornøjelse, hvis du skal give pengene i et klassisk kort i en kuvert.

Hvis du gerne vil give en pengegave, der er både personlig og unik, har vi her fundet nogle gode bud til dig. Det gør det nemt, når du vil give en god gave, og personen ønsker sig penge.

Sådan gør du din pengegave personlig og unik

Selvom det er fristende hurtigt at hæve nogle kontanter og købe et billigt kort, så er der andre måder, du kan gøre en pengegave særlig på.

Går du med det klassiske kort med kontanter, så kan du vælge et personligt kort eller lave et selv. Det vil gøre det til en mere unik oplevelse at modtage og åbne gaven.

Du kan også tænke i andre baner og vælge et gavekort eller et abonnement i stedet for en klassisk pengegave. Det er et anderledes bud, hvor pengene allerede er sat af til forkælelse – og ikke ender med at gå til den almindelige husholdning.

Gode gaveidéer til madelskeren

De fleste elsker et godt måltid mad, og det kan være svært i en hektisk hverdag at få sat tid af til de særlige madoplevelser. Vil du forkæle en madelsker med en anderledes og særlig pengegave, kan du give et abonnement på måltidskasser eller et lækkert restaurantbesøg i gavekort.

Hvis du er heldig, kan det være du også får del i goderne, når gaven bliver åbnet, og der er serveret lækkerier. Har du råd til at sørge for en ugentlig eller månedlig aftale med et abonnement, kan du over lang tid sikre en lækker hverdag for gavens modtager.

Personlig pengegave til den aktive type

Har du en rigtig aktiv type, der snart har fødselsdag eller fortjener noget særligt, kan du forære et abonnement til fitness eller gavekort til sportsbutikker. Det er helt sikkert noget, som den aktive mand eller kvinde vil sætte pris på, hvis de har en særlig sportsgren, de dyrker.

Det er dog vigtigt, at du kender modtageren, så du ikke risikerer at fornærme nogen med et abonnement til fitnesscenteret. Kender du modtageren godt, og ved du, at de vil få pengegaven i form af abonnement eller gavekort brugt, så vil de glæde sig over gaven, hver gang de træner.

Forkæl den kreative med hyggelige sysler

De klassiske hussysler som strik, hækling og andet håndarbejde er for alvor kommet igen. Det er blevet et afbræk fra en stresset hverdag, hvor det er let at fordybe sig i arbejdet og nørkle med sine egne små kunstværker.

Skal du forære en kreativ type en pengegave, så kan du vælge et gavekort til deres yndlingsbutik med hobbyting. På den måde er du sikker på, at der bliver fyldt op med maling, glimmer og stof på lageret. Det giver inspiration til nye projekter, som enhver kreativ sjæl vil nyde at kaste sig over.

Det er tanken, der tæller

Der er mange måder, du kan gøre en pengegave personlig med de forskellige typer af abonnementer og muligheder for at få lavet et gavekort i dag. Vi har givet dig muligheder til ham, der har alt, hende, der elsker gode restaurantbesøg, eller parret, der elsker den aktive livsstil.

Det er dog dit kendskab til personen, der skal afgøre, hvad pengegaven skal være rettet mod. Pengene bliver afsat til noget bestemt, og derfor er det afgørende, at modtageren vil sætte pris på, hvor de ender.

Og sidst, men ikke mindst: Det er selvfølgelig altid tanken, der tæller.

Se også