Menu Luk

Overrask med en sjov eller alternativ indpakning af pengegave – 3 alternative måder at pakke pengegaven ind på

sjov indpakning af pengegave

Fester hvor man samles om festens midtpunkt er altid hyggelige. Det kan være en fødselar, konfirmand, jubilar, brudepar eller lignende. Festlige indslag er altid velset og gør det til en minderig dag, så at gøre lidt ekstra ud af sin gave, gør dagen sjovere og ikke mindst festligere for alle deltagende. Men for den eller dem der fejres vil gaveindslaget oftest huskes for livet.

Hvem elsker ikke at modtage gaver

Det altid dejligt, at blive overrasket med gaver. Især hvis det er noget, man har ønsket sig eller slet ikke havde forventet og alligevel har giveren ramt plet. Det gør modtageren glad og glæde smitter jo oftest. Dertil er det en dejlig følelse for giveren, at ens gave faldt i god jord hos modtageren.

Pengegaver er altid populære

Det er ikke uset i dag, at mange mennesker også ønsker sig pengegaver. Det kan være, at man har et ønske om at spare sammen til en større ting eller en oplevelse. Hvilket samlet set bliver en gave, hvor flere minder samlet huskes. En pengegave kan sagtens gøres festlig, sjov eller alternativ med den rette indpakning af pengegave og suppleres med anden gave.

Blå mandag for konfirmander

Blå mandag er en festlig dag for konfirmander. Her mødes konfirmander og hygger sig. Oftest er dagen forbundet med shopping netop af modtagne pengegaver fra deres konfirmationsfest. Derfor er en pengegave til konfirmation et oplagt valg.

Gode gavetips

Måske du skal give en frisør en gave udover en pengegave. Her kan en saks være et bud på, at gøre den samlet gave mere personlig. Du kan måske med lidt snilde, får den lavet om til en holder for et håndklæde. Heller måske til en murer, hvor en murerspand kan gøre sig ud for en sangskjuler.

Måske et par uldsokker til en ung kvinde eller mand, som skal på Roskilde festival til sommer. Det er bare, at lægge hovedet lidt i blød og lade sig inspirere ligeledes af ideer fra andre herunder forskellige hjemmesider med gaveideer.

Egen kreativitet

Er du selv kreativ, kan du sikkert selv finde på noget i form af maling m.m. Men du kan også gøre det nemt for dig selv og finde færdige ting, som kan suppleres sammen med en pengegave. Der er mange muligheder, så brug lidt tid på at finde den bedste gave og gaveløsning for din samlet gave.

Gimmicks

Gimmicks gør det også ud for en sjov gaveide. Måske gavemodtageren og dig har haft en sjov oplevelse sammen, som du gerne vil markere som et minde på festdagen for din ven.

Det kan være, at I har snorklet sammen i Østen og her kan etc. et par svømmefødder gør det ud for en sjov gimmick eller sangskjuler. Men gå endelig på opdagelse, for mulighederne er mange.

En buket friske blomster

En buket friske blomster kan også følge en anden gave. Blomster er oftest elsket og værdsat at få. Her kan en sjov vase også som sangskjuler bidrage til et festlig indslag.

Noget kan måske klistres på vasen afhængigt af, hvad man selv føler for, den skal signalere til modtageren. Plasticblomster kan måske også fås med lys og sound. Måske en sang, som I har et fælles minde om.

Indtænk gerne personlighed i gaven

Gaver bliver altid mere personlige, hvis gaven bidrager til modtagerens personlighed. Om det er en lille eller større ting er ikke væsentligt. Det vigtigste er, at du med din gave udviser, at du kender modtageren.

Sjove indslag er dog altid festlige og markerer, at du gerne vil gøre dagen til noget særligt for festens midtpunkt. Hvilket bidrager til en minderig fest.

Se også